Snart ett år!

Om två dagar fyller jag ett år så mamma tyckte det var dags för en ny liten summering av vad som händer i mitt liv.
 
❤️ Jag är världens gladaste kille och har ständigt bus i blicken och nåt lurt på gång!
 
❤️ Jag reser mig mot allt som går att resa sig mot. Har lite större problem med att sätta mig ner igen men har jag tur går det bra.
 
❤️ Jag härmar gärna ljud, om mamma pruttar med munnen gör jag det också.
 
❤️ Jag babblar mycket och säger numera både "mamma" och "dadda". De tjatar om att jag ska säga pappa men det är ju det jag gör!
 
❤️ Jag är inte lika mammig och pappig bland andra jag känner längre. Oftast går det bra att leka med t ex mormor och morfar eller farmor och farfar utan att jag bara måste till mamma hela tiden.
 
 
❤️ Jag håller på att få min nionde tand, en kindtand. Kan vara orsaken till senaste månadens enorma dreggelfest!
 
❤️ Med maten går det sådär, jag har fortfarande svårt för allt utom släta puréer eftersom jag kräks så lätt. Macka går dock bra, det plockar jag gärna med till mellis!
 
❤️ Jag sover fortfarande två gånger per dag, ca en timme kring lunch och ytterligare en halvtimme på eftermiddagen.
 
❤️ Nattsömnen är det sisådär med för tillfället. Jag vaknar ofta med en till två timmars mellanrum och behöver nappen eller en hand från pappa. Nu har jag dock varit mycket förkyld de senaste två månaderna och jag drömmer mycket, så vi hoppas att det vänder snart igen.
 
❤️ Jag har inte vägt och mätt mig på två månader så längd och vikt får jag återkomma med om två veckor efter ettårskontrollen. Men mamma tippar på 10 kg och 76 cm!
 
Fotograf: Charlotte Photography