Snart två år!

Imorgon fyller jag TVÅ år, stora killen!

Mamma tyckte det var dags för en ny summering, jag har ju så mycket för mig nuförtiden!

❤ Jag babblar och babblar och babblar, treordsmeningar är inga problem och ibland slinker det även ut ytterligare något ord.
❤ Jag har en vilja utan dess like. Får jag inte som jag vill skriker jag mig hes (och hostig!) och för några veckor sedan började jag även använda mig av ordet "stopp!". Sträcker dessutom gärna fram handen för att förstärka att jag verkligen inte vill.

❤ Jag stormtrivs på förskolan så det är aldrig några problem att lämna mig där. 

❤ Jag är en liten spexare med mycket bus i blicken. Jag är väl medveten om när jag hittar på bus och stirrar gärna ut mamma eller pappa innan jag utför buset.
❤ Jag gillar att klä ut mig och tar gärna massa konstiga saker på huvudet.

❤ Jag älskar napp ("nappa") och "ninis", min gosekanin. Har napp lite för ofta hemma, men har hört rykten om att de ska försöka vänja mig bort från det. På förskolan har jag ju bara nappen när jag ska sova och tydligen ska det vara samma sak hemma...

❤ Jag är en väldigt gosig kille och har blivit mer och mer generös med mina kramar. Kastar även pussar lite då och då.

❤ Jag älskar verkligen min syster och skiner upp som en sol när hon är i samma rum!

❤ Jag är just nu inne i en riktig matperiod och äter det mesta som serveras. Macka är en storfavorit men inget slår en tallrik havregrynsgröt till frukost!

❤ Jag är en riktig liten gottegris, precis som mamma! Vill gärna småäta lite allt möjligt, kex, frukt, "fika" - you name it!
❤ Får jag något att småäta på säger jag alltid "fing", vilket betyder att jag vill ha en i varje hand. Fråga mig inte var jag fått det ifrån!

❤ Sedan jag började förskolan i höstas sover jag bara en gång per dag. Jag går upp mellan 6-7 på morgonen, sover ca en timme vid 12 och sen lägger jag mig runt halv sju på kvällen. Jag somnar i princip så fort huvudet nuddar kudden, både vid lunchsovisen och på kvällen.

❤ Sovandet på natten är det sisådär med. Jag sover ganska bra men bara om mamma eller pappa sover inne hos mig.
❤ Vikt och längd var det ett tag sedan vi mätte på BVC, men mamma tror jag är 90 cm lång och väger 12 kg.

Det var nog allt för tillfället! Läs gärna förra årets summering och jämför 😊

Länk till 1-årssummeringen