Snart tre år!

Snart skjuts det raketer och då betyder det att jag blivit ytterligare ett år gammal. Denna gång fyller jag hela TRE år, vilket jag gärna visar med mina små fingrar!

Dags för ny årssummering igen, jag ska försöka lista mina största framsteg.

❤️ Jag älskar att prata (likt några andra jag känner 😉)!

❤️ Jag har fortfarande det där buset i blicken, och på förskolan kallar de mig lilla luringen.

(null)

❤️ När jag får något gott att äta vill jag gärna försäkra mig om att det finns mer så jag frågar alltid "får jag mer sen" eller "finns det mer sen" typ hundra gånger...

❤️ Den där nappen, som jag i förra årssummeringen sa att jag skulle vänja mig av vid under dagtid, sitter tyvärr fortfarande i munnen alltför ofta... Nya tag nästa år med andra ord.

(null)

❤️ Jag stortrivs fortfarande på förskolan och hänger oftast med mina bästisar Oskar och Elise (men givetvis har jag fler kompisar också). Vi är förskolans städpatrull och turas om att ha den populära "trasan" när vi går våra städrundor.

(null)

❤️ För bara några veckor sedan ansåg mamma och pappa att jag tog mig in i en ny fas, de kallar den "3-årstrotsen". Visst har jag fått börjat få ett och annat utbrott över småsaker om dagarna, och jag vill gärna att saker och ting ska ske på MITT sätt, men lite får de väl stå ut med 😉

❤️ Jag har samma dygnsrutiner som för ett år sedan; vaknar vid halv sju - sju, sover en timme vid 12 och lägger mig halv sju - sju på kvällen. Vi får väl se när jag ska sluta sova på dagen, men än så länge är jag supertrött både då och när jag lägger mig på kvällen.

(null)

❤️ Jag har ännu inte lagt blöjan, trots att vi försöker lite då och då. Pappa vill ta på mig kalsonger så fort vi är hemma, men så länge jag tokvägrar gå på toaletten på förskolan kommer vi inte direkt vidare... Nåja, det löser sig nog under nästa år!

(null)

❤️ I somras sa jag hejdå till spjälsängen och började sova i stor säng. Jag sover bra men vill gärna ha sällskap under natten, blir så ledsen när jag vaknar annars...

(null)

❤️ Vi mätte mig hemma för ca två månader sedan och då var jag 96 cm lång, och på vågen vägde jag 14,9 kg för ett par veckor sedan.

Ja det var nog det viktigaste, men givetvis har jag lärt mig och varit med om så mycket mer under året!

Läs gärna och jämför med mina tidigare två årssummeringar:

Två år
Ett år